Uctivá poklona Vodníkova…

21.06.2010 13:24

Uctivá poklona Vodníkova…

A to s blaženým úsměvem na jeho zelené tváři, přátelé, neboť 2. ročník našeho multižánrového festiválku se opět setkal s vaši přízní.

Všem to skvěle hrálo i zpívalo, spolupráce byla také lahodná a my umělcům a umělkyním tímto moc děkujeme. Během tohoto týdne se naplní naše fotogalerie, kde budete mít možnost shlédnout, jak to všem na scéně slušelo

Velká pochvala patří i vám, našim návštěvníkům, jelikož jste nám hrdinsky dokázali, že nejste z cukru a pár kapek deště vás nerozhodí. Plně jste využili všech venkovních atrakcí – dětských soutěží, horolezecké stěny, beachvolejbalu, ruských kuželek, skákacího hradu, představení klauna Poplety, ukázky veteránů, skvělé ohňové show, divadelního představení Marzy…     V souvislosti s počasím patří náš velikánský dík a obdiv taneční skupině Flex, jejíž členky se kapek také nezalekly a k radosti především mužské části hlediště odtancovaly jedno ze svých vystoupení za plného deště i v promočených kostýmech. Holky, děkujeme!

Horkou novinkou se pro nás všechny stalo hokejové utkání české reprezentace. Jak jsme slíbili, celé bylo promítané v útrobách koupaliště a tak si vítězný zápas v dokonalé atmosféře prohlédli všichni, kdo po něm toužili. Pravda, lezlo se tam i po stropě, pár lidí se tlačilo i mřížemi v oknech, ale za ten výsledek to určitě stálo. Snad jen kapela Los Homolos v tu chvíli nemohla jásat, nicméně, !nás! venku zůstalo celkem slušné množství a libým tónům jsme radostně zaplácali. Slibujeme tímto kapele, že bude-li její jakákoli příští produkce časově ohrožena utkáním českých hokejistů, učiníme všechny možné kroky, aby si to kluci reprezentatský odehráli v náhradním termínu. Kultura je přeci kultura!

Oáza klidu, sucha a báječné atmosféry se nacházela v prvním patře budovy, kde lahodila oku překrásná díla galerie, včetně nádherných šperků, které dojely na Vyžlovku až z Amazonie. Všem vystavovatelům velké díky! Nejen za postavení skvělé expozice, ale i za sdílení koncentrace v předvečer festivalu.  Večerní třešničkou na dortu byli báječní DJové, se kterými se vlnila naše těla až do samého konce produkce.

Velké DÍKY zúčastněným, návštěvníkům, sponzorům, mistrům zvuku, o občerstvení se starajícím kamarádům, rádcům a poradcům, veškerému personálu, a doufejme ve shledání v následujícím roce!

Bre ke ke

 

—————

Zpět